Πως να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του σταθμού σας ?

Η Inspired Sound Production σας προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για το Ραδιόφωνο σας ..
Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας κατευθύνει και να προσφέρει τις υπηρεσίες της από την επεξεργασία οποιουδήποτε ηχητικού αρχείου έως και του τελικούαποτελέσματος για το ραδιοφωνικό προφίλ τις επιχείρηση σας.
Άριστη ποιότητα παραγωγής, τεχνογνωσία, υψηλή ποιότητα ήχου για Ραδιοφωνικό Διαφημιστικό σπότ και Σήμα Ραδιοφώνου !!!!!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δημιουργία music playlists


Δημιουργούμε για σας το κατάλληλο radio playlist σύμφωνα με το είδος της μουσικής που έχετε επιλέξει.
(Ελληνικό ή ξένο ή και τα δύο).

Αναπτύσσουμε ξεχωριστή βάση δεδομένων αποκλειστικά για τον δικό σας ραδιοφωνικό σταθμό με στόχο τον άρτιο σχεδιασμό ροής προγράμματος εικοσιτέσσερις ώρες ,εφτά μέρες την εβδομάδα.

Ραδιοφωνικά σήματα, sweepers, ραδιοφωνικές ταυτότητες

Στην INSPIRED SOUND PRODUCTION συμβαδίζουμε με τα σύγχρονα πρότυπα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την βελτιστοποίηση της εικόνας ενός ραδιοφωνικού σταθμού στο σύνολό του, με voiceovers, music beds, sweepers, και jingles, με άλλα λόγια ο τρόπος με τον οποίο το ραδιόφωνο θα προσεγγίσει, θα δημιουργήσει και θα διατηρήσει τους ακροατές που επιθυμεί.

Ραδιοφωνικές χορηγίες, ηχητικές παρουσιάσεις, trailer...

Προσέγγισης των ακροατών ενός ραδιοφωνικού σταθμού. Με έξυπνες παραγωγές, διοργανώσεις, ενέργειες, ένθετα ή θεματικές παρουσιάσεις, μικρές ηχογραφημένες ραδιοφωνικές εκπομπές, με ξεχωριστό ηχητικό μοντάζ, έξυπνο, πρωτότυπο, διαφορετικό.

Ένας ραδιοφωνικός σταθμός έχει πολλές απαιτήσεις ώστε να λειτουργεί εύρυθμα, αποτελεσματικά και επιτυχημένα.Σας προσφέρουμε στοχευμένες λύσεις ώστε να ξεχωρίζετε !!!!

Τηλέφωνο: 6951 232337
6951 635890

E-mail: inspiredsoundproduction@gmail.com

INSPIRED SOUND PRODUCTION
ΖΑΪΜΗ 8 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΛΛΑΔΑ